Nieuws
07 april 2011 - Ron Smeets

Scheepbouwer: "Apple heeft T-Mobile fout hersteld"

Gisteravond zapte ik weer eens naar Pauw en Witteman en zag dat vrijwel de hele uitzending gewijd werd aan een gesprek met scheidend KPN bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer (foto).

De complete uitzending, voor wie het niet gezien heeft en 56 minuten de tijd wil nemen ;-), staat hieronder, maar de meest opmerkelijke uitspraak die mij bijgebleven is, ging toch wel over de iPhone.

Op de vraag van Pauw waarom dat toestel pas sinds enkele maanden bij KPN te koop is zei Scheepbouwer: "Apple heeft een fout gemaakt door een exclusieve deal te sluiten met T-Mobile, maar die fout hebben ze uiteindelijk, en gelukkig, hersteld." Bijzonder, want drie jaar geleden vond Scheepbouwer de iPhone nog een 'nutteloos apparaat' ;-) Verder sprak Scheepbouwer ook over de iPad waarvoor KPN binnenkort met speciale, zakelijke, aanbiedingen gaat komen die, zo zei hij, revolutionair zullen zijn.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

P.S. De video van P&W heeft af en toe problemen met het connecteren naar de server. Hier staat voor de zekerheid de link naar de uitzending op de site van P&W zelf

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.