Accessoires
28 augustus 2007 - Redactie MobileCowboys

SanDisk introduceert concurrent voor de iPod Shuffle

SanDisk heeft deze week de kleurrijke Sansa Clip geïntroduceerd. Het is een zeer kleine MP3-speler met een hele rits leuke functies en, ondanks zijn minieme afmetingen, een zeer vet geluid. Bovendien is de speler erg energiezuinig o.a. door de toepassing van OLED in het scherm.

De speler is uitermate geschikt voor fitnessfanaten en reizigers. De compacte Sansa Clip is uitgerust met een handige bevestigingsclip, FM-radio met opnamefunctie*, microfoon* en oplaadbare batterij die lang meegaat. Het heldere scherm en een intuïtief keuzemenu maken de MP3-speler compleet.

“Vergis je niet in het formaat van de Sansa Clip”, zegt Keith Washo, retail product marketing manager voor de Sansa Clip bij SanDisk. “Met zijn vele functies is deze zeer kleine MP3-speler van groots fromaat. Wij presenteren muziekliefhebbers dan ook vol trots onze fotogenieke MP3-speler: geweldig geluid en mooie audiofuncties in een behuizing die kleiner is dan een luciferdoosje.”

Een MP3-speler is ook een uiting van je persoonlijkheid en de Sansa is er dan ook in diverse kleuren. Het apparaatje is verkrijgbaar in fraai zwart, appeltjesrood, spannend rose en ijsblauw. (Alleen bij de 2 GB-versiekan de kleur gekozen worden).

De Sansa Clip is rijkelijk voorzien van gave functies:

- Superieur geluid; werkelijk één van de best klinkende MP3-spelers op de markt

- Een modieuze bevestigingsclip, waardoor vrij bewogen kan worden tijdens het luisteren naar muziek

- Groot en helder (OLED)-scherm met een intuïtieve gebruiksinterface waarmee eenvoudig afspeellijsten en liedjes op titel, artiest, album en genre gesorteerd kunnen worden

- FM tuner met opnamefunctie*; 40 voorinstellingen voor het luisteren naar sport of je favoriete radiostation, waar je ook bent

- Ingebouwde microfoon* waarmee spontane ideeën onderweg of tijdens het joggen kunnen worden opgenomen

- Oplaadbare batterij met een levensduur tot aan 15 uur; dit is naar zijn formaat één van de beste batterijen voor een MP3-speler die vandaag de dag verkrijgbaar is

- Het solid-state flashgeheugen zorgt dat bij het afspelen van muziek geen haperingen optreden

Er komen twee uitvoeringen, de 1GB versie gaat $39.99 kosten en de 2GB versie komt voor $59.99 in de winkels. De Europese prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

* In sommige landen optioneel verkrijgbaarGerelateerde links:
Nano look-a-like's van SanDisk
De 10 beste goedkope MP3 spelers
Gouden Shuffle
iPod Shuffle in 4 nieuwe kleuren!
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl