Toestellen
05 augustus 2015 - Ron Smeets

Samsung's tweede 'Galaxy Unpacked 2015' teaser toont de Galaxy Note 5 Toestel op de afbeelding lijkt geen 'edge' te hebben, maar wel een stylus

Op 13 augustus presenteert Samsung haar nieuwe Galaxy smartphones. Al weken gonst het van de geruchten over wat de Koreaanse fabrikant daar gaat onthullen. Onlangs pupliceerde Samsung een teaser voor de Galaxy S6 edge Plus. Vandaag kwam daar een tweede teaser bij en daarop is duidelijk een toestel te zien dat minder ronde zijkanten heeft (geen 'Edge' dus) en voorzien is van een stylus. Bovendien wordt de teaser begeleid met te tekst 'Note the date...' Ofwel, de Galaxy Note 5 wordt ook op 13 augustus aan de wereld gepresenteerd.

Rest nog altijd de vraag of Samsung in New York ook de Galaxy S6 Plus gaat presenteren. Dat daarvan nog geen teaser gepubliceerd is zou kunnen betekenen dat die phablet de verrassing van de dag wordt. Of Samsung moet over enkele dagen nog een teaser onthullen; wie weet...

Op gelekte perskiekjes zijn vooralsnog ook alleen de Note 5 en S6 Edge Plus gespot, maar ook dat zijn geruchten natuurlijk. Feit is dat de geruchten en informatie (van anonieme bronnen) dat de Galaxy Note 5 niet naar (West) Europa komt ook nog steeds rondwaren. In plaats daarvan zouden 'wij' de Galaxy S6 Plus 'krijgen'. Afwachten dus maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.