Toestellen
26 november 2012 - Ron Smeets

Samsung's toestel tests (video)

Mobiele telefoons, zeker nu ze vrijwel allemaal voorzien zijn van grote touchscreen schermen, moeten heel wat kunnen verduren. Zelf kwam ik daar eerder vandaag weer eens achter toen ik tijdens een telefoongesprek mijn HTC 8X uit de handen liet glippen. Het resultaat daarvan kun je op mijn facebook pagina bekijken ;-)

Samsung heeft een leuke video gepubliceerd waarin getoond wordt hoe de fabrikant de duurzaamheid en kwaliteit van hun toestellen test. Tijdens die tests worden de Samsung's behoorlijk mishandeld. De knoppen, het scherm, buigen, water, vallen, harde krassende materialen, een paar 'namaakbillen'... alles komt aan bod. Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.