Toestellen
23 augustus 2006 - Ron Smeets

Samsung's 'Super Music Phone' in Koreaanse winkels

Vanaf deze week kunnen de klanten van SK Telecom in Korea de Super Music Phone van Samsung kopen. Het toestel, de B570, heeft een 8GB interne harddisk, genoeg voor meer dan 1500 MP3-tjes.

Behalve de indrukwekkende opslagcapaciteit heeft het toestel ook nog enkele andere leuke feaures. Zo beschikt hij onder andere over een ingebouwde 'golf manager' waarin de layout van de populairste (Koreaanse) golfbanen opgenomen zijn. Sta je een balletje te slaan op de 3e hole, dan kun je met de B570 en diens ingebouwde GPS ontvanger de afstand bepalen tot de hole.

Natuurlijk kan de GPS ontvanger, met de juiste software ook gebruikt worden voor navigatiesystemen. Ook dan komt de 8GB harddisk tot z'n recht. Voor de gamers heeft het toestel enkele voorgeinstalleerde games meegekregen die door middel van gebaren te spelen zijn.

De B570 kost ongeveer 700 Euro. Of ie ook naar Europa komt is (nog) niet bekend.Gerelateerde links:
8Gb musicphone van Samsung
Samsung's i300 nu met 4GB HD
Samsung's 3Gb GSM te koop bij O2
Samsung belooft 10 GB musicphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.