Toestellen
03 augustus 2016 - Ron Smeets

Samsung's sneer naar Apple's verdwijnende 3.5mm headset aansluiting En de eerste videocommercials voor de Galaxy Note 7

Tijdens de presentatie van de Galaxy Note 7 kon de Samsung man op het podium het niet laten om toch ook nog even een kleine sneer aan het adres van Apple uit te delen. Het ging over het feit dat de nieuwe iPhone hoogstwaarschijnlijk geen 3.5mm headset aansluiting meer heeft. Het moge duidelijk zijn dat de Galaxy Note 7 die wel nog heeft.

Bovendien, maar dat is een ander verhaal, levert Samsung bij de nieuwe phablet, die uitgerust is met een USB-C aansluiting, standaard ook een adapter mee zodat eventuele accessoires met een microUSB connector ook gewoon aan de Note 7 gekoppeld kunnen worden.

Inmiddels zijn ook de eerste videocommercials voor de Galaxy Note 7 online verschenen. Daarbij ligt de nadruk met name op de nieuwe S Pen, de iris scanner en de payoff van de nieuwe Note; "The Smartphone That Thinks Big". Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.