Toestellen
02 april 2008 - Ron Smeets

Samsung's Olympic Smartphone voor China: i728

Op de Chinese site Mobile.163.com zijn een aantal foto's en specs opgedoken van een nieuwe Samsung Smartphone met Windows Mobile 6.1, de i728.

Het toestel is een platte (13.9mm) slider met 3.2 megapixel camera, een 624MHz Marvell processor, AGPS, 2.6 inch QVGA touchscreen display, microSD en UMTS support.

Verder valt op dat de i728 voorzien is van de nodige Olypische kenmerken. Ik ben benieuwd of Samsung ook nog een internationale versie van dit model uit zal gaan brengen. Voor de duidelijkheid, hij lijkt niet echt op de i720 die vorig jaar al eens gespot werd.Gerelateerde links:
Twee nieuwe Samsung Smartphones: de i550 en i780
Dit jaar nog drie nieuwe Samsung Smartphones
Samsung i780 vanaf nu leverbaar in Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.