Toestellen
23 maart 2008 - Ron Smeets

Samsung's nieuwe kijk op ladyphones: G600 met nagellak

Een beetje vreemd is dit wel, maar voor een poging om een toestel populairder te laten worden onder vrouwen is het in ieder geval al een betere stap dan het gewoon roze verven van de behuizing ;-)

De Samsung G600 wordt binnenkort namelijk ook in bordeaux-rood geleverd en omdat die kleur op zich waarschijnlijk niet vrouwelijk genoeg is doen de Koreanen drie flesjes nagellak erbij, in dezelfde kleur natuurlijk.

Verder is het toestel, technisch gezien, identiek aan de G600 die al een tijdje te koop is.

Deze 'vrouwelijke' versie zal als G600 Belle in de winkels komen te liggen. Vooralsnog zal hij echter alleen via het Engelse Phones4U te koop zijn.Gerelateerde links:
Samsung G600 aan een parachute
Samsung G600 reclame spot
Ook een 5 Megapixel Samsung G600 op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.