Toestellen
19 juni 2005 - Ron Smeets

Samsung's IPod Phone

De Koreaanse telecomgigant Samsung poept de afgelopen maanden nieuwe toestellen aan de lopende band uit. De SGH-X810 die afgelopen week op Communication Asia gepresenteerd werd is Samsungs liefdesverklaring aan de Apple IPod. Behalve een IPod look, compleet met scroll-wheel, ondersteunt het toestel alleen MP3, AAC en AAC+ audio en geen WMA. Helaas is nog niet bekend of en wanneer de X810 in Europa uitkomt.

Naast de IPod-features beschikt de X810 natuurlijk de 'standaard' GSM opties als Tri-Band, GPRS, 1.3 MPixel cam en kleurenscherm.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.