Toestellen
03 november 2006 - Ron Smeets

Samsung's iPod GSM nu ook in zes kleuren

Toen is dit toestel voor het eerst zag noemde ik het al de iPod (Nano) GSM van Samsung. Kijkend naar deze foto is wel duidelijk waarom de X830 deze bijnaam kreeg.

Inmiddels heeft Apple de iPod Nano geupgrade en is de mini MP3 speler ook in een vijftal kleuren leverbaar. Dat was natuurlijk even schrikken bij Samsung, want de X830 was nog steeds niet in de winkels gesignaleerd.

Gelukkig hebben de Koreaanse ontwerpers dat probleem op de bekende manier opgelost: namaken! Sinds enkele dagen is de X830 in Korea dus leverbaar in zes verschillende kleuren.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Bijzondere musicphone van Samsung
Geen iPhone maar de i-Talk Nano VoIP telefoon
Samsung's Koreaanse iPod phone nu ook als GSM
De Nano GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.