Nieuws
04 mei 2012 - Ron Smeets

Samsung's Galaxy S III upacked event (video)

Gisteravond presenteerde Samsung de Galaxy S III. Het toestel dat de afgelopen maanden enorm gehype't werd, mede door Samsung's teasers en (geregisseerde) leaks. Zelf kon ik er (helaas) niet bij zijn omdat ik nog steeds in Orlando vertoef maar de eerste indrukken her en der zijn niet alleen maar positief.

Op basis van wat ik gezien heb tijdens de stream van de presentatie en de officiele kiekjes uit het persbericht moet ik eerlijk bekennen dat ik vooral de achterzijde van het toestel, het design en de positionering van de camera, speaker en flitser, erg goedkoop uit vind zien. Enfin, voor de liefhebbers staat hieronder de hele video van het Unpacked Event. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.