Toestellen
15 augustus 2016 - Ron Smeets

Samsung's Galaxy Note 7 uitpakvideo

Afgelopen vrijdag ontving ik mijn testexemplaar van de Galaxy Note 7. Morgen (dinsdag), na drie dagen 'spelen', zal ik dan ook mijn zogenaamde 'drie dagen' review van de nieuwe Koreaanse phablet met jullie delen.

Samsung publiceerde zondag alvast haar eigen 'uitpakvideo' van het toestel. Zoals altijd hebben deze filmpjes een vrij hoog 'Wij van WC Eend...' gehalte, compleet met een optocht van superlatieven die het toestel, de specs en features moeten beschrijven, maar daar moet je dan maar even doorheen kijken, en luisteren ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.