Toestellen
07 februari 2006 - Ron Smeets

Samsung's Europese DMB GSM

Een van de ongetwijfeld vele wereldprimeurs die volgende week tijdens 3GSM in Barcelona het daglicht zullen zien is de Samsung SGH P900. Die naam zal nog wel een reactie van Sony Ericsson uitlokken, maar het toestel lijkt verder totaal niet op de ‘Zweedse’ P900.

Samsung’s versie is namenlijk een van de eerste DMB toestellen voor de Europese markt. Wat meteen opvalt aan het design is dat deze clamshell ook een draaibaar scherm heeft zodat je tijdens het TV kijken niet het hele toestel hoeft te draaien.

De exacte specs van deze multimedia phone zijn nog niet bekend, maar die zal ik volgende week zeerzeker tegenkomen en met jullie delen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.