Toestellen
04 maart 2015 - Ron Smeets

Samsung's eigen uitpak-demo-video van de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge Weinig uitpakken en veel demonstreren, maar wel een hoog 'Wij van WC Eend-gehalte'

Dat Samsung zelf erg enthousiast is, en praat, over de Galaxy S6 en zijn edge broer is natuurlijk niet zo vreemd. De Koreaanse fabrikant maakte onderstaande uitpak-demo-video. Ja, die heeft een redelijk hoog 'Wij van WC Eend-gehalte' maar dat neemt niet weg dat wel een aantal leuke functie's van het edge scherm getoond worden. Vooral de edge belichting met notificaties die ook zichtbaar zijn als het toestel op het scherm ligt ziet er erg fraai uit.

Daarnaast zie je ook alvast even de winkelverpakkingen en hoewel het een uitpak video is, blijft dat deel van de demo gelukkig beperkt tot het openen van de doos en het er uit halen van het toestel ;) Onder het 'uitpakfilmpje' staan nog enkele hands-on video's waarin onder andere gesproken wordt over de hardware en de camera. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.