Toestellen
24 maart 2007 - Ron Smeets

Samsung's eigen 'Shine': de B5000

Afgelopen zomer introduceerde Samsung in Korea al de SCH-B500, een slider van 13.5mm met DMB video support voor de Koreaanse markt.

Met de komst van de LG Shine moeten ze bij Samsung gedacht hebben: "Hey, die Shine lijkt wel wat op een glimmende B500".

Zo gezegd, zo gedaan en nu komt Samsung dus met een glimmende versie, of eigenlijk twee, van de B500 op de markt, de B5000 en de B5050 in goud en zilver.

De vraag is echter of deze 'Shining Samsungs' ooit buiten Korea op de markt zullen gaan komen. Waarschijnlijk niet, maar je weet het natuurlijk nooit zeker.Gerelateerde links:
Clamshell en gouden versie van de LG Shine in Korea
‘TV Versie’ van de LG Shine
Ook een candybar versie van de LG Shine op komst?
Platte DMB GSM van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.