Nieuws
10 december 2012 - Ron Smeets

Samsung's CES teaser: 'The World awaits ... something new'

Samsung zal tijdens de CES, van 8 tot 11 januari in Las Vegas, ongetwijfeld een aantal nieuwe (mobiele) producten presenteren. Wat? Dat is natuurlijk nog niet bekend.

De Koreaanse fabrikant heeft alvast een teaser video voor de CES van 2013 online gezet. Daarin is eigenlijk niets te zien dan een aantal kreten zoals: 'De wereld wacht;, 'Something new' en losse woorden als 'innovatie', 'ideeën', 'technologie', 'design', 'toekomst' en 'dromen'. Klinkt leuk, maar verder toont de video nog helemaal niets. 

Kortom, de teaser kan lettterlijk als betekenen. Een grote (Windows 8) tablet, de Galaxy S IV (waarschijnlijk nog niet), een kleinere Note tablet? Ze zijn allemaal voorbij gekomen in geruchten van de afgelopen weken. Maar wellicht zijn het wel nieuwe TV's, Koelkasten of Wasmachines ;-)) Over een week of vier weten we meer.

http://www.youtube.com/watch?v=EWoAxkMmOLk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.