Nieuws
06 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung's 'anti-iPhone' Super Bowl commercial

Er zijn al diverse Amerikaanse Samsung commercials gemaakt waarin Apple fanboys en -girls, en dan vooral de iPhone lovers, op de korrel genomen worden.

Tijdens de Super Bowl zond Samsung onderstaande, ietwat over de top (ahum) 'Galaxy Note' aflevering in deze serie uit. Gelukkig hebben de Koreanen dat zelf ook in de gaten en dat maakt de commercial toch wel weer grappig, ondanks de zoveelste sneer van Samsung aan het adres van Apple ;-) Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.