Toestellen
16 december 2005 - Ron Smeets

Samsung's 3Gb GSM te koop bij O2

Enkele maanden geleden schreven wij al over de eerste multimediatelefoons met 3 Gigabyte opslagcapaciteit, de Samsung Z308 die alleen in Hong Kong te krijgen was en de i300 die waarschijnlijk ook in Europa uitgebracht zou worden.

Dat moment is nu dus aangebroken. In Engeland is de telefoon binnen niet al te lange tijd via O2 te koop. Hopelijk volgt Nederland niet lang daarna.

Even jullie geheugen opfrissen? De i300 heeft een 1.3MP cam, Windows Media Player 10, ondersteund Outlook synchronisatie en via de plug-and-play functies kun je hem zonder veel poespas koppelen aan je PC om de 3Gb met muziek en/of videoclips te vullen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.