Entertainment
21 april 2015 - Ron Smeets

Samsung zet in op camera, design en opladen in Galaxy S6 (edge) commercials Koreanen leggen de nadruk weer op hardware en functies en niet op wollige 'Life Companion' features

Dat Samsung flink zou gaan uitpakken om de nieuwe Galaxy's aan de man, en vrouw, te brengen was wel te verwachten. Na een ronduit slecht jaar waarin de Koreaanse fabrikant met de Galaxy S5 heel wat klanten en fanse verloor, moeten de Galaxy S6 en de S6 edge een terugkeer naar het succes ten tijde van de Galaxy S4 en S3 bewerkstelligen.

Uiteraard betekent dit ook dat de Koreaanse fabrikant een hele sloot aan commercials voor beide nieuwe toestellen gemaakt heeft. Daarbij valt op dat, vooralsnog, de nadruk met name ligt op de camera, het design (van de edge) en het snel- en draadloos opladen van de toestellen. Geen 'life companion' of 'health and fitness' promotie meer, dus... Hieronder kun je vijf commercials van de 'Next is Now' campagne voor de Galaxy S6 (edge) bekijken. enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.