Toestellen
24 augustus 2015 - Ron Smeets

Samsung zet de Galaxy S6 Edge Plus in elkaar voordat hij uitgepakt wordt Een aardige variant op de vele saaie 'unboxings'

Je kunt over de nieuwe Edge design toestellen van Samsung veel zeggen, maar niet dat ze lelijk zijn. Hoewel, dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Unboxing video's, dat heb ik al heel vaak geschreven, zijn niet mijn ding. Ik vind ze doorgaans saai en niet bijster interessant wanneer de headset, lader en handleiding van een toestel uit de doos gehaald worden.

Samsung maakte zelf onderstaande inpak-uitpak video van de Galaxy S6 Edge Plus. Dat is wel een fraaie variant. Vooral omdat in het eerste shot het toestel in losse onderdelen op een tafel ligt. Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.