Entertainment
12 december 2012 - Ron Smeets

Samsung X-Mas commercial

Dit is weer eens wat anders dan de rijen met wachtende iPhone kopers die door Samsung gebruikers te kakken gezet worden ;-) Deze 'kerst commercial' met een pijnlijke hoofdrol voor de Kerstman zelf zou nog meer (Amerikaanse) smartphone kopers moeten verleiden tot de aanschaf van een Galaxy S III of een Note II.

Ach, rond deze tijd van het jaar zijn filmpjes met vallende kerstmannen en filmende smartphone gebruikers een leuke afwisseling. De vraag is wie de sneer naar Apple herkent, want die zou er wel degelijk ook weer in zitten. Het blijft immers een Amerikaanse Samsung commercial ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.