Nieuws
30 november 2011 - Ron Smeets

Samsung wint beroep tegen Apple in Australië

Samsung heeft in Australië een aardige overwinning behaald in de slepende, wereldwijde, ruzie met Apple.

De lokale rechtbank heeft namelijk het verbod op de verkoop van de Galaxy Tab nietig verklaard. Dit betekent dat de Koreaanse tablets vanaf vrijdagmiddag (16u, lokale tijd) weer verkocht mogen worden.

Het moge duidelijk zijn dat Samsung Australië in haar nopjes is met deze uitspraak in hoger beroep. Nu nog hopen dat de verkoopverboden in andere landen ook in de versnipperaar gaan zodat beide kemphanen elkaar weer daar kunnen gaan 'bestrijden' waar het hoort... in de winkels!

Via: BBC

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.