Toestellen
20 december 2010 - Ron Smeets

Samsung Wave voor FC Bayern fans

OK, de speciale FC Bayern editie van de Samsung Wave is niet bedoeld voor de Nederlandse markt, maar gezien de grote vaderlandse inbreng bij de Duitse topclub kan ik mij toch voorstellen dat er ook hier in Nederland fans zijn die wellicht geinteresseerd zijn in de FC Bayern versie van de Samsung Wave ;-)

Technisch gezien is het toestel natuurlijk gelijk aan de 'standaard' uitvoering.

Het verschil wordt gemaakt door de speciale (rode) verpakking en de voorgeinstalleerde FC Bayern App, dito content en een tegoedbon van 65 Euro voor de Online Fanshop van Bayern München. Verder krijg je er ook drie maanden toegang tot Liga- en FCB TV bij, maar ik weet niet zeker of je dat vanuit de Nederlandse netwerken functioneert. Mocht je er toch eentje willen kopen, dan moet je dat wel doen bij een shop van Deutsche Telekom. Ofwel, een tripje naar Duitsland maken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.