Toestellen
31 augustus 2010 - Ron Smeets

Samsung Wave S7230 gepresenteerd

Terwijl ik geniet van een weekje in La Douce France, waar het weer veel beter is dan thuis ;-))), heeft Samsung maandag in Nederland haar tweede Wave toestel met Bada OS officieel gepresenteerd.

Met de Samsung S7230 Wave wil de Koreaanse fabrikant haar belofte dat 'iedereen' straks een smartphone heeft (en kan betalen) deels gaan inlossen. het kan aan mij liggen, maar als ik naar de foto kijk waarop het toestel te zien is met een beschermklepje voor het display, dan denk ik meteen aan de 'oude' F480 (zie foto hieronder).

De Samsung S7230 Wave heeft alle functies die je van een smartphone mag verwachten, maar dan wel met het prijskaartje van een instapmodel, aldus de fabrikant. Samsung zelf heeft de prijs echter nog niet officieel bekendgemaakt maar de WSJ weet te melden dat het toestel rond de 240 Euro zal gaan kosten. De S7230 Waqve zal in september al in de winkels liggen.

Zoals gezegd, qua specs is de Samsung S7230 Wave prima voorzien. Een 3.2 inch QVGA TFT touchscreen display, Quad-band GSM met UMTS en HSPA support, WiFi, GPS, Bluetooth, een 5 megapixel camera met LED flitser, 3.5mm audio (headset) aansluiting en een microSD geheugenkaart gleuf behoren allemaal tot de standaard uitrusting. Samsung-S7230-Wave-a Samsung-S7230-Wave-b Samsung-S7230-Wave-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.