Toestellen
13 februari 2010 - Ron Smeets

Samsung Wave gekiekt in Barcelona

Rond de tijd dat dit artikel online verschijnt zijn wij onderweg naar Barcelona. Sommige collega bloggers en media zijn al in de Catalaanse hoofdstad aanwezig en zoals elk jaar hangen daar al de nodige billboards met (toestel)reclame.

Een van de eerste nieuwe mobieltjes die daar gekiekt werden, door de boys van The Unwired, is de Samsung Wave (grote afbeelding hieronder), de eerste Smartphone van de Koreaanse fabrikant die voorzien is van het nieuwe Bada OS.

Op het gefotografeerde billboard zijn niet veel details van de Samsung Wave te herkennen. Het is een full-touchscreen toestel met camera en een slank (dun) design. Verder is het nog gissen naar de specs en natuurlijk ben ik ook zeer benieuwd naar de werking van Bada.

Samsung zal de Wave naar alle waarschijnlijkheid aanstaande zondag presenteren, maar er gaan ook geruchten dat de Koreaanse fabrikant de toestelaankondigingen over twee dagen zal verspreiden (zondag en maandag). We zullen zien. Samsung-Wave-Bada-Barca

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.