Toestellen
27 januari 2009 - Ron Smeets

Samsung W7900 van dichtbij bekeken

De Samsung W7900 'Show' is voorlopig alleen in Korea te koop en behalve het 3.2 inch OLED display valt toch vooral de ingebouwde beamer op.

Daarmee kan een beeld van maar liefst 50 inch, of 1 meter 25, en een resolutie van 480 x 320 pixels op een wand of scherm geprojecteerd worden. Hieronder kun je een videopreview van deze Samsung bekijken. De projector wordt helemaal aan het eind even gedemonstreerd en dat ziet er best goed uit.

Via: Popsci

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.