Toestellen
14 mei 2009 - Ron Smeets

Samsung W760 met infrarood camera

Volgens mij is dit nog niet eerder vertoont, een camphone met infrarood camera zodat je ook in het donker kunt videobellen.

Samsung inrtoduceert in Korea binnenkort de W760 slider en die heeft dus onder andere een infrarood camera aan boord. Ook handig, voor in het donker, is de ingebouwde zaklamp ;-)

Tot de overige specs behoren verder een 2.8 inch AMOLED display, quad-band GSM, een standaard 3 megapixel camera, Bluetooth, MP3 speler en DMB (Digital Multimedia Broadcasting) support.

De prijs en of het toestel ook buiten Korea in de winkels te bewonderen zal zijn is nog niet bekend. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.