Nieuws
21 februari 2015 - Ron Smeets

Samsung verspreidt Galaxy S6 geruchten en een nieuwe teaser video Drie, op geruchten geinspireerde, afbeeldingen en een filmpje over het design van de 'Next Galaxy'

De Noorse afdeling van Samsung heeft zelf drie 'geruchten' over de volgende Galaxy, S6 dus, online gezet. Die zijn gebaseerd op geruchten en speculatie die al maanden rond gaan over het 'driezijdige' scherm (dubbel Edge), de metalen, duurzame behuizing, en de speakers die aan de voorzijde geplaatst zouden gaan worden. Overigens wordt 'duurzaam' her en der ook gekoppeld aan waterdicht en stofbestendig.

Het moge duidelijk zijn dat de afbeeldingen die bij deze drie geruchten geplaatst zijn niets weg zullen hebben van het uiteindelijke design van de nieuwe Galaxy. Uiteraard wordt nu wel volop gespeculeerd of Samsung met deze actie misschien toch stiekem al drie nieuwe features van de Galaxy S6 verklapt heeft. Kijk en oordeel zelf.

Behalve deze 'Noorse' geruchten publiceerde Samsung gisteren ook nog een nieuwe, derde, teaser video van de Galaxy S6, of de Next Galaxy zoals hij nu nog genoemd wordt. Daarin wordt met name gesproken over het design van het toestel waarbij de woord 'metaal' en 'naadloos' mij in het bijzonder opviel. Geen krakende behuizing meer wellicht ;) In de video is ook heel even het silhouet van het toestel te zien, zonder dat daarbij veel onthuld wordt. Kijk zelf maar (na ca 35 seconden)

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.