Tablets
31 augustus 2014 - Ron Smeets

Samsung vergelijkt Galaxy Tab S en iPad Air op straat

De uitslag in een vergelijkende test die door Samsung gefilmd is, ook al worden nietsvermoedende voorbijgangers gebruikt, moge vooraf al duidelijk zijn. Iedereen die voor de iPad Air koos is natuurlijk vakkundig uit de video geknipt ;)

Maar los van het feit dat dit de zoveelste vergelijkende reclame is waarin de Koreaanse fabrikant Apple producten gebruikt moet ik eerlijk toegeven dat mij de Galaxy Tab S ook heel erg goed bevallen is. Dunner en lichter dan de iPad Air en minstens net zo snel. 

http://www.youtube.com/watch?v=wCrcm_CHM3g

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.