Toestellen
21 juli 2015 - Ron Smeets

Samsung USA maakt van de Galaxy S6 nu al een 'weggevertje' Amerikaanse kopers van een SUHD (4K) TV krijgen daar gratis een 32GB Galaxy S6 bij

Samsung is nog altijd de grootste smartphone verkoper ter wereld, maar over de verkoopcijfers van de Galaxy S6 (edge) wordt al weken gespeculeerd dat die achter blijven bij de verwachting die de Koreanen vooraf hadden. Exacte verkoopaantallen worden al een tijdje niet meer prijsgegeven door Samsung en dat zou een aanwijzing kunnen zijn voor de tegenvallende verkopen. Net als de geruchten dat er minder toestellen geproduceerd worden dan gepland.

Het feit dat de Koreaanse fabrikant in de VS nu al begonnen is met het weggeven van de Galaxy S6, bij de aanschaf van een select groepje 4K TV's, doet vermoeden dat het toestel inderdaad in grotere aantallen op de planken blijft liggen dan verwacht. Ook dat is natuurlijk pure speculatie, maar een product dat zo goed verkocht zou moeten worden dat de voorraden schaars zijn en blijven geef je natuurlijk niet gratis weg, toch?

Helaas geldt de weggeefactie alleen voor Amerikaanse consumenten. Die kunnen, mits ze de juiste 4K TV kiezen op deze manier relatief goedkoop aan een Galaxy S6 komen. De goedkoopste 4K TV waar een 32GB versie van de Galaxy S6 bij gegeven wordt kost 'slechts' 1500 dollar. Dat je daar dan een smartphone van zo'n 700 dollar bij krijgt is neit verkeerd. Mits je ook toe was aan een nieuwe TV natuurlijk ;)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.