Geruchten
24 september 2011 - Ron Smeets

Samsung UnPacked event op 11 oktober voor de Nexus Prime?

Diverse Amerikaanse blogs en media hebben van Samsung al een 'save the date' aankondiging ontvangen voor het volgende UnPacked event. Die zal gehouden worden op de dag dat de CTIA in San Diego haar deuren opent, 11 oktober.

Natuurlijk heeft Samsung nog niets gezegd over de hoofdrolspeler(s) van het event in San Diego en teaser video's zijn er ook nog niet. Gespeculeerd wordt over de onthulling van de Nexus Prime, aka Galaxy Nexus. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.