Toestellen
10 maart 2009 - Ron Smeets

Samsung UltraTOUCH preview

De Samsung UltraTOUCH wordt de opvolger van de populaire Soul.Hij werd vlak voor het MWC in Barcelona al aangekondigd maar was daaar natuurlijk wel prominent aanwezig.

Hieronder kun je een vdeopreview van het toestel zien die ter plekke gemaakt is door de boys van Phone Arena. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=Mwrei_OLq6o

De specs van de UltraTOUCH zijn bepaald niet kinderachtig te noemen. Zo heeft hij een 2.8 inch WQVGA Touchscreen display, 8 megapixel camera met LED flitser en autofocus, A-GPS, Bluetooth met A2DP support, FM Radio Tuner, 80MB intern geheugen, microSD support (max. 16GB), quad-band GSM, UMTS en HSDPA support (max. 7.2Mbps) en een multimedia speler met ondersteuning voor de meest gangbare audio- en video formaten waaronder DivX, MPEG4, XviD, MP3, AAC en AAC+. Voor de bediening heeft Samsung gekozen voor de bekende TouchWiz User Interface

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.