Toestellen
19 maart 2007 - Ron Smeets

Samsung Ultra Video (F510) en Ultra Music (F300)

Nog meer Ultra modellen van Samsung in Hannover. De F300 (Ultra Music) en F510 (Ultra Video) waren ook al in Barcelona te bewonderen, maar op de CeBIT had Samsung een paar extra exemplaren bij zich.

Of deze toestellen bij het grote publiek zullen aanslaan is afwachten. Kwa design zijn ze gewoonweg niet zo mooi, maar ik denk dat de ontwerpers ook weinig keus hadden toen ze de opdracht kregen om een toestellijn met twee voorzijdes te ontwerpen die bovendien ultra plat moesten blijven.

Als je ze vergelijkt met de nieuwe Walkman GSM van Sony Ericsson, de W880i, dan ziet vooral de F300 (Ultra Music) er een stuk minder aantrekkelijk uit. De F510 (Ultra Video) is wat design betreft net weer effe een stukje strakker en fraaier.

Enfin, vergelijk ze zelf maar op onderstaande foto's:

De Ultra Video F510:

De Ultra Music F300Gerelateerde links:
Samsung F300 review: leuk maar onhandig
Samsung F300 video
Ultradunne multimedia toestellen van Samsung
Beyonce's nieuwe speeltje, de Samsung Ultra Music
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.