Toestellen
26 maart 2007 - Ron Smeets

Samsung Ultra Music F300 als 'UpStage' naar de VS

Tijdens de CeBIT kondigde Samsung de F300, een van de Ultra toestellen met twee 'gezichten', nog aan als de Ultra Music, compleet met het nieuws dat dit toestel door Beyonce geadopeerd was als haar nieuwste speeltje.

Gisteren werd in de VS bekend dat de F300 daar de komende week op de CTIA door Sprint aan het Amerikaanse publiek gepresenteerd gaat worden als de nieuwe Samsung UpStage.

Er staat al een Flash presentatie van Sprint's aankondiging online. Behalve deze, ietwat vreemde, nieuwe naam is ook Beyonce in geen velden of wegen meer te bekennen. Vreemd. . .Gerelateerde links:
Samsung Ultra Video (F510) en Ultra Music (F300)
Beyonce's nieuwe speeltje, de Samsung Ultra Music
Samsung F300 video
Samsung F300 review: leuk maar onhandig
Ultradunne multimedia toestellen van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.