Toestellen
09 februari 2007 - Ron Smeets

Samsung Ultra F700 met groot display en slide-out keyboard

Zie hier Samsung's nieuwste Smartphone, de Ultra Smart F700.

Ja, wat moet ik er van zeggen. Een iPhone look alike (full display front) met een HTC slide-out toetsenbord? Mwah, met een beetje fantasie, en dat hoeft echt niet veel te zijn, zou je het bijna wel zeggen.

Voor de liefhebbers van mobiel internetten en -tv kijken kan de F700 een echte wannahave worden. Hij is namelijk geschikt voor HSDPA netwerken en kan downloadsnelheden van 7.2Mbit/s halen (zo'n 800Kb per seconde). Nu de Telco's nog die dit soort netwerken gaan exploiteren. . .

Andere specs zijn een 2.78inch touchscreen display met een resolutie van 440x240 pixels, microSD geheugenkaart, Bluetooth en een 5 megapixel cameraGerelateerde links:
Ook een nieuwe Ultra Edition Slider van Samsung
Nieuwe Samsung Ultra Z720 is de Google GSM?!
Samsung i600: Ultra Series 3G Smartphone met HSDPA
Samsung introduceert ultraplatte HSDPA slider
Samsung U740 multimedia GSM
Samsung F300 review: leuk maar onhandig
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.