Nieuws
13 februari 2011 - Ron Smeets

Samsung tracht ondanks 'leaks' de MWC spanning op te bouwen

Op zich zou dit (na de klik) een leuke nieuwe teaser video van Samsung kunnen zijn, ware het niet dat de afgelopen uren zo ongeveer alle belangrijke aankondigingen van de Koreaanse fabrikant al op straat lagen (lees: online uitgelijkt zijn).

Zo zagen we al de officiele persfoto's en kiekjes van zowel de Samsung Galaxy S II als de 10.1 inch Galaxy Tablet voorbij komen. Maar goed, voor de fans, en om het Barcelona gevoel bij de 'thuisblijvers' nog wat verder aan te wakkeren:

http://www.youtube.com/watch?v=rlj6iho9thk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.