Toestellen
11 februari 2014 - Ron Smeets

Samsung toont 'voorproefje' van Galaxy S5 UI

Over amper twee weken zal Samsung in Barcelona de Galaxy S5 onthullen. Foto's van het toestel zijn nog niet uitgelekt. Wat dat betreft heeft de Koreaanse fabrikant de geheimhouding prima voor elkaar.

Vandaag is wel een nieuwe versie van de uitnodiging voor het Unpacked event in Barcelona opgedoken. Daarin is een klein voorproefje te zien van de UI (User Interface) van de Galaxy S5.

De afbeelding (zie hieronder) is door Samsung zelf via Twitter verspreid. Of alle items die onder de icoontjes getoond worden ook daadwerkelijk onderdeel uitmaken van de features van de Galaxy S5 zal moeten blijken. Curiosity lijkt een nieuwe (wellicht uitgebreide) zoekfunctie. Fun spreekt voor zich, evenals Social, Privacy, Outdoor en Fitness. Althans, daar kan ik mij iets bij voorstellen als apps (of categoriën). Enfin, het kan ook zomaar zijn dat Samsung gewoon wat steekwoorden voor de presentatie bij elkaar gezet heeft. Wat denken jullie?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.