Toestellen
17 februari 2015 - Ron Smeets

Samsung toont tweede teaser video voor de Galaxy S6 Nadruk ligt deze keer vooral op snelheid

Samsung heeft vandaag een tweede teaser video voor de Galaxy S6 gepubliceerd. Het toestel is ook in dit filmpje niet te zien. De nadruk ligt met name op de snelheid van het toestel. 'Hoe sneller ik ben, des te meer werk kan ik verzetten' laat weinig te wensen over, zeker als het aangevuld wordt met 'Hoe meer tijd ik aan anderen kan geven'. De verwachtingen voor de snelheid van de Galaxy S6 waren al hoog maar die worden in dit korte filmpje nog eens extra dik aangezet.

In combinatie met de aankondiging eerder vandaag dat de nieuwe octa core Exynos processor van de Koreaanse fabrikant klaar is voor de moderne vlaggenschepen moge het duidelijk zijn dat de speculatie over het gebruik van die processor nogmaals oplaait. Uiteraard wordt her en der ook nog verder doorgedacht over het thema snelheid. Daarbij worden zaken als supersnel (draadloos) opladen genoemd. Deels ook ingegeven door een artikel dat Samsung vandaag op haar Tomorrow website publiceerde over de toekomst en ontwikkeling van draadloze oplaad technologiën. Als je heel ver doordenkt dan zou de bliksemschicht achtige 'S' aan het eind van de video (zie ook afbeelding hierboven) daar ook een aanwijzing voor kunnen zijn. Enfin, kijk zelf maar.

http://youtu.be/oVOxjf7EJgk

Voor de liefhebbers hieronder nog even de eerste teaser van de 'Next Galaxy'. Daarbij lag de nadruk op vernieuwing en werden heel even de contouren van de camera getoond.

http://youtu.be/VvgWQpUOWnE

Bron (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.