Nieuws
16 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung toestelonthullingen op 15 maart (Galaxy S III ???)

Zojuist ontving ik van Samsung een uitnodiging om op 15 maart aanwezig te zijn bij de presentatie van de 'Samsung line-up 2012' in Amsterdam.

Hoewel daarin (zie screenshot hieronder) niet expliciet gesproken over smartphones of mobiele toestellen is de kans natuurlijk wel groot dat het daarover (ook) zal gaan op 15 maart. De vraag is nu wat Samsung allemaal gaat onthullen die dag. De Galaxy S III wellicht?

De mededeling dat het over de 'line-up' van 2012 gaat implicieert in ieder geval dat er meerdere producten gepresenteerd gaan worden. Ik neem althans niet aan dat Samsung maar één nieuw toestel voor dit jaar op de planning heeft staan ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.