Nieuws
25 september 2012 - Ron Smeets

Samsung toestellen die Jelly Bean upgrade krijgen bekend

Altijd als er een nieuwe Android versie uitgebracht wordt komen al snel de vragen 'wanneer is mijn toestel aan de beurt?' ;-) Samsung heeft gisteren een lijstje gepubliceerd met smartphones en tablets die de komende weken en maanden een upgrade naar Jelly Bean gaan krijgen.

Welk toestel wanneer aan de beurt is, dat wordt er niet bij vermeld, maar mocht je een van onderstaande Samsung's hebben, dan weet je in ieder geval dat Jelly Bean 'onderweg' is.

Ow, de reden dat de Galaxy S III er niet tussen staat heeft natuurlijk te maken met het feit dat de Jelly Bean upgrade voor dat toestel al bekendgemaakt was, en in sommige landen al uitgerold wordt.

- Galaxy Tab 2.7.0
- Galaxy Tab 2 10.1
- Galaxy Note 10.1
- Galaxy S II
- Galaxy Note
- Galaxy Tab 7.0 Plus
- Galaxy S Advance
- Galaxy S II LTE
- Galaxy Music
- Galaxy Chat
- Galaxy Ace 2
- Galaxy Beam
- Galaxy Ace Plus
- Galaxy Mini II
- Galaxy S Duos

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.