Geruchten
13 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung Tizen toestellen komen in Oktober maar niet naar NL

De eerste Samsung Tizen toestellen zouden volgens de laatste berichten in Oktober op de markt moeten verschijn in vijf geselecteerde markten. En helaas daar zit Nederland niet bij, de gelukkig landen die de Koreanen hebben uitgekozen zijn:  Japan, China, Amerika, Rusland en Frankrijk, markten waar het Samsung Bada OS populair is krijgen de primeur.

In Mei van dit jaar doken er foto's op waarin de Samsung GT-I8800 Redwood te zien was en een video van de Tizen appstore die tijdens het Tizen Developer Conference 2013 werd gepresenteerd. In oktober komt Samsung dus met de eerst officiële Tizen toestellen in San Francisco zal van 27 tot 29 Oktober de Samsung Developers Conferentie worden gehouden en de kans is groot dat daar ook de toestellen zullen worden gepresenteerd.
Samsung-Redwood-GT-I8800-1211
De Tizen Association maakte tijdens het Mobile World Congress in Barcelona bekend dat het OS door telco's NTT DOCOMO en Orange zullen worden ondersteunt en dat naast Samsung ook Huawei zich met de ontwikkelingen van toestellen voor Tizen mobiele OS zullen bezig houden.

via
bron

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl