Nieuws
12 februari 2009 - Ron Smeets

Samsung stelt komst eerste Android toestellen uit

Younghee Lee, hoofd Marketing van Samsung heeft tegenover The Guardian bevestigd dat Samsung in Barcelona geen Android toestellen zal presenteren.

Deze uitspraken staan haaks op eerdere geruchten rondom de Android aspiraties van de Koreaanse fabrikant maar die waren dan ook niet afkomstig van het hoofd van de Marketing afdeling van de fabrikant zelf.

Hoe dan ook, volgens Lee zullen de eerste Samsung Android toestellen pas in de tweede helft van dit jaar het daglicht zien. Jammer!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.