Toestellen
25 april 2010 - Ron Smeets

Samsung Star in WK en dames uitvoering op komst

Het duurt nog een week of zes voordat het WK begint, maar de folders met WK aanbiedingen en -artikelen vallen al met grote regelmaat op de deurmat (als je geen Nee-Nee sticker hebt ;-))

In Duitsland heeft Samsung ook al een WK uitvoering van de populaire Star gepresenteerd. Niet echt spannend want feitelijk krijgt de Duitse consument dan een witte Samsung Star met een (Duits) vlaggetje voor op de buitenspiegel van zijn auto en wat WK content (wallpapers) op het toestel zelf.

Omdat voetbal natuurlijk vooral een mannensport is (en dat bedoel ik niet onaardig voor alle lezeressen) hebben de Koreanen gelijktijdig ook een LaFleur versie van de Star onthuld. Deze is rood/roze  en heeft het bekende 'LaFeur' bloemenmotief op de achter- en voorzijde van het toestel.

Qua specs zijn deze twee uitvoeringen van de Star identiek aan de originele modellen, maar dat zal niemand verbazen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.