Toestellen
21 april 2008 - Ron Smeets

Samsung Soul (U900) nu ook naar de rest van Europa

Samsung's nieuwste multimedia toestel, de Soul U900, die in Februari tijdens het Mobile World Congress geïntroduceerd werd zal de komende weken in diverse Europese landen in de winkels beginnen te verschijnen.

Het toestel, dat hier in Nederland al enkele weken te koop is, zal nu in Engeland, Frankrijk en Duitsland uitgebracht worden en in de weken daarna, maar voor eind Mei, ook in de andere Europese landen, beschikbaar komen.

Het prijskaartje van de Soul ligt rond de 400 Euro.

Hopelijk hebben de Koreanen de afgelopen maanden nog iets gedaan aan de rammelende metalen behuizing die, zo merkten wij tijdens het fotograferen en testen van het toestel in Barcelona, veel te makkelijk los kan raken (zie ook onderstaande foto's).Gerelateerde links:
Samsung Soul (U900) rammelt
Nieuwe Samsung Ultra Series met 5MP camera
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.