Nieuws
04 december 2008 - Ron Smeets

Samsung Smartphones voortaan als BizBee door het leven

Samsung gaat met ingang van nu haar Smartphones onder de merknaam BizBee op de markt zetten.

Het eerste toestel dat de Koreanen in deze nieuwe toestellijn presenteren is de al ietwat belegen i780. Dit toestel is immers al ruim een half jaar verkrijgbaar en wordt de komende weken dus even opnieuw in de zakelijke markt onder de aandacht gebracht.

Dit zal ongetwijfeld ook (al dan niet indirect) het gevolg zijn van het enorme succes van de Nokia E71, ook een candybar met volwaardig qwerty toetsenbord. De Samsung i780 was er natuurlijk al eerder maar is tot nu toe nog niet echt doorgebroken. Dat heeft volgens mij weer deels te maken met het feit dat Samsung toch vooral gezien wordt als een jongeren-merk, toch?

Maar goed, voor jullie geheugen even op te frissen hier nog even de belangrijkste specs van de i780 BizBee: Windows Mobile 6.1, GPS, qwerty toetsenbord, 320x320 touchscreen kleurendisplay en een 2 megapixel camera. De i780 BizBee ligt in de winkels voor 539 Euro, inclusief BTW.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.