Nieuws
16 december 2011 - Ron Smeets

Samsung slaat Apple om de oren met Aussie Tab advertentie

De recente overwinning op Apple met betrekking tot de opheffing van het verkoopverbod van de Galaxy Tab 10.1 in Australië heeft Samsung er toe bewogen om een advertentie te maken waarin de fabrikant concurrent Apple even om de oren slaat met de uitspraak.

Het volgende voorbeeld van het feit dat de ruzie tussen beide gadget giganten erg diep zit ;-) In de advertentie staat letterlijk de tekst: "The tablet Apple tried to stop."

De advertentie werd gepubliceerd in de Sydney Morning Herald (een krant). Ik ben benieuwd of Apple hier nog op gaat 'reageren' in haar eigen advertenties ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.