Geruchten
13 juli 2011 - Ron Smeets

Samsung SGSII met Windows Phone 7 Mango gespot

Met het risico dat ik iets gemist heb de afgelopen dagen dat ik offline was hier in Espana ;-)) zag ik vanochtend volgens mij de eerste video van een Samsung met Windows Phone 7 Mango. Helaas is de video zelf op dit moment als 'privé' in Youtube geplaatst dus embedden en/of bekijken kan even niet meer.

Op zoek naar een andere link kwam ik het bericht tegen dat Microsoft in Los Angeles een exemplaar van de Samsung Galaxy S II getoond heeft waarop Windows Phone 7 Mango geinstalleerd was.

Het toestel werd heel even getoond tijdens een Worlwide Partner Conference van Microsoft. Veel werd er verder niet over gezegd, maar hij lijkt dus erg veel op de SGSII, maar dan met Windows Phone. Wanneer Samsung en/of Microsoft de komst van de eerste Windows Phone 7 Mango smartphone van de Koreaanse fabrikant officieel gaan onthullen is nog niet bekend, maar ik denk dat Samsung hem graag vóór de eerste Nokia Windows Phone in de winkels wil hebben liggen ;-), toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.