Geruchten
16 juli 2012 - Ron Smeets

Samsung SGH-i687 met Windows Phone 8 en Lte gespot

Een Japanse bron heeft een XML profiel opgedoken van de Samsung SGH-i687. Als de geruchten kloppen dan zou dit wel eens een van de eerste Windows Phone 8 toestellen van de Koreaanse fabrikant kunnen worden.

Afbeeldingen zijn er nog niet, maar uit het XML profiel valt af te leiden dat het toestel onder andere voorzien is van een WVGA (480 x 800) display, internet Explorer 10 en Lte (4G) support. Dat laatste zou er op kunnen duiden dat de Samsung SGH-i687 vooral voor de Amerikaanse (en andere 4G markten) bedoeld zal zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.