Geruchten
28 januari 2013 - Ron Smeets

Samsung SGH-i337 xml profiel toont full HD scherm

Veel meer is nog niet bekend maar online is een deel van het xml-profiel (screenshot hieronder) van een Samsung met het typenummer SGH-i337 opgedoken. Daarin is te zien dat dit toestel uitgerust gaat worden met een full HD (1920 x 1080) pixel scherm.

Wordt dit de Galaxy S IV? Is het de Note III? Krijgt dit toestel de nieuwe Exynos5 octa core processor? Het is allemaal nog veel te vroeg om daar iets zinnigs over te zeggen, maar gezien het feit dat andere fabrikanten al een smartphone met full HD scherm gepresenteerd hebben en Samsung een beetje achterblijft wordt het wel tijd dat de Koreanen met iets vergelijkbaars komen, toch?

Het complete xml-profiel kun je hier bekijken. samsung-sch-i337

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.