Toestellen
31 maart 2010 - Ron Smeets

Samsung S9110 Watch Phone van dichtbij bekeken

Eind vorig jaar had ik het geluk om een paar weken met de LG GD910 Watch Phone rond te kunnen lopen. Wat ik daarvan vond kunnen jullie hier bekijken ;-) Samsung heeft ook al een tijdje een Watch Phone in haar assortiment.

Nou ja, assortiment, er zijn 100 exemplaren in Nederland en de winkelprijs is 1000 Euro. Dat is nog iets exclusiever en duurder dan die van LG. Maar, goed, de Samsung S9110 Watch Phone werd door Ger de Gram even uitgeprobeerd. Het videobewijs daarvan staat hieronder.

#hbp_2147421834#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.